Sirabella

Verzending en levering

Gratis verzending op alle bestellingen!
Dat is mooi meegenomen; alle bestellingen worden binnen Nederland gratis bezorgd!

Is uw bestelling onverhoopt toch niet leverbaar?
Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, binnen 8 dagen teruggestort.

Wat is de levertijd van uw bestelling?
Sirabella verstuurt alle pakketten met PostNL. Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden onder de volgende voorwaarden:

  • Verzending binnen 1-7 werkdagen in huis
  • Bezorging 5 dagen per week (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag)

Bent u niet thuis?
De meeste bestellingen kunnen gewoon door de brievenbus, u hoeft er niet voor thuis te blijven. Mocht de bestelling niet door de brievenbus passen?
Na de gratis tweede of derde leveringspoging bij niet-thuis dan laat de PostNL een afhaalbericht achter in uw brievenbus.
De bestelling kan zijn afgeleverd bij de buren of een PostNL afhaalpunt.
Bij een vertraging van uw bestelling kunt u contact opnemen met PostNL, hoofdkantoor: 088-8802401

Wordt uw bestelling niet geleverd?
Indien de geleverde bestelling niet overeenkomt met uw geplaatste order, neem dan binnen 8 dagen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sirabella.nl of vul ons contactformulier in. U ontvangt van ons de instructies voor de klachtafhandeling en wij zullen zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing.